Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Caitlin Robaard

Op 3 september 2018 start studente Communicatie Caitlin Robaard bij Senza Communicatie aan een onderzoek naar de effectiviteit van de website www.veiligbereikbaardrenthe.nl. Als eindresultaat verwachten we een advies voor de toekomst van de website (en de bijbehorende sociale mediakanalen).

Caitlin: "In 2013 ben ik begonnen met studeren. Eerst Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen maar deze opleiding was niks voor mij. Toen heb ik eventjes gewerkt in de horeca en sinds september 2014 studeer ik Communicatie aan de Hanze. Het finale deel van mijn opleiding is nu aangebroken.

De basis van mijn afstudeerperiode wordt gevormd door een beroepsproduct dat ook een stap naar de arbeidsmarkt kan betekenen. Afgelopen jaar ben ik meer nieuwsgierig geworden naar online marketing en ben ik daarom op zoek gegaan naar een afstudeeropdracht die daar mee te maken had. Na wat speuren tussen mogelijke opdrachten kwam ik via websites bij Senza terecht. Mij leek het heel erg toepasselijk, leuk en leerzaam om bij een communicatieadviesbureau mijn studie af te sluiten en de projecten en diensten die Senza levert spraken mij ook erg aan. Toen ik op gesprek mocht komen kreeg ik een warm welkom en voelde ik me er meteen thuis. Iedereen is heel hecht met elkaar en daarom voelt het niet eens alsof je op een kantoor zit. Het team begeleidt mij waar nodig is en als ik vragen heb kan ik altijd bij de collega's terecht. Dat werkt nog fijner. En er is bij Senza nog een laatste pluspuntje: er staat altijd koffie klaar!'