Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Claudia Pullen

'Al tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen had ik een keer rondgekeken op de website van Senza Communicatie. Ik was aan het verkennen wat er allemaal mogelijk was na mijn studie. Ik las dat ze bij Senza veel projecten en campagnes uitvoeren rondom maatschappelijke thema’s. Dat sprak mij direct aan, want ik vond (en vind) het belangrijk om in mijn werk iets te kunnen betekenen voor de samenleving.

Een paar jaar later, toen ik bijna klaar was met de masteropleiding Communicatie en Educatie, stond er een vacature open bij Senza. Ik reageerde en mocht op gesprek komen. Daar kijk ik met een positief gevoel op terug, ook vanwege de fijne sfeer. Ik vond het dan ook erg leuk om te horen dat ik de komende tijd mee mag werken aan allerlei projecten.

Tot één van mijn taken behoort het helpen van de stichting Buitengewoonleven.NU bij hun communicatie. Zinvol werk, want de stichting verzorgt een training waarin deelnemers geholpen worden een project in hun omgeving te realiseren. De afgelopen jaren zijn er zo al verschillende mooie ideeën ten uitvoering gebracht.

Bij Senza Communicatie ben ik in een enthousiast team terecht gekomen. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan. Genoeg te doen!'