Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Iris van der Wal

"In 2015 ben ik begonnen met studeren. Nederlandse Taal en Cultuur, omdat ik nog niet wist wat ik precies wilde, maar wel heel erg van lezen hield en altijd bekend stond als zogenoemde taalnazi. Het bleek dan ook een goede match te zijn. Ik vond de letterkunde leuk, maar nog veel interessanter bleek de taalbeheersing. Met die kennis kreeg ik het gevoel een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving, wat ik belangrijk vind.

Goede keuze

De master Communicatie en Educatie bleek ook een goede keuze. Daar heb ik onder andere een mooi onderzoek mogen doen naar de invloed van ouders op het niveau van de ontluikende geletterdheid van hun kinderen voor ze naar school gaan. Daarnaast kwam ik erachter dat er misschien wel wat presentatietalent in mij zit verschuild. Maar het belangrijkste natuurlijk: zo ben ik bij Senza terecht gekomen! Na een leuke, maar ook leerzame stageperiode mocht ik blijven. En daar ben ik nog steeds superblij mee: naast het feit dat ik hele lieve en leuke collega’s heb, leer ik hier iedere dag nog een hele hoop!

Structuur omgegooid

Ik hou van structuur. En daarom schopte de afgelopen periode nogal wat roet in het eten voor mij: niet meer op kantoor werken met mijn collega’s, maar in mijn eentje op mijn zolderkamertje in het centrum van Groningen. Maar daar heb ik inmiddels van alles op bedacht, een volledig nieuwe structuur is ontstaan. Zo heb ik mijn oude hobby opgepakt en begin ik de dag met een dansje: met een half uurtje dansen begin ik vrolijk én met een fit gevoel! Vervolgens kan ik de hele ochtend uitkijken naar mijn overheerlijke lunch, waar ik tegenwoordig extra mijn best op doe. Na een goede lunchsalade of lekkere wrap kan ik weer fris aan de slag. Halverwege de middag maak ik een flinke wandeling om van het zonnetje te genieten. En niet te vergeten: ik videobel altijd even met mijn collega’s. Zo haal ik de gezelligheid van het kantoor gewoon in mijn zolderkamertje."