Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Iris van der Wal

"In  2015 ben ik begonnen met studeren. Nederlandse Taal en Cultuur, omdat ik nog niet wist wat ik precies wilde, maar wel heel erg van lezen hield en altijd bekend stond als zogenoemde taalnazi. Het bleek dan ook een goede match te zijn. Ik vond de letterkunde leuk, maar nog veel interessanter vond ik de taalbeheersing. Ik kreeg het gevoel dat ik met die kennis iets zou kunnen bijdragen aan de samenleving.

Zo ben ik afgelopen jaar terecht gekomen bij de master Communicatie en Educatie. Daar heb ik tot nu toe al ontzettend interessante dingen geleerd. Zo heb ik onderzoek gedaan naar de invloed van ouders op het niveau van de ontluikende geletterdheid van hun kinderen voor ze naar school gaan. Voor de stage die ik mocht gaan lopen, zocht ik ook naar een plek waar ik me kan bezighouden met maatschappelijke thema’s. Die vond ik bij Senza. De campagnes en projecten die ik tegenkwam op de website spraken me erg aan.

Ik werd hier meteen heel hartelijk ontvangen. Er hangt een goede sfeer en het team is heel open en enthousiast. Ik heb ontzettend veel zin om hier een heleboel te leren!"