Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Film stationsgebied Delfzijl

Het stationsgebied van Delfzijl is compleet vernieuwd. Het station is daarbij ook direct omgedoopt tot hub: een overstapplek waar reizigers op een prettige manier even kunnen wachten. Onder andere  gratis wifi, een watertappunt, restauratie, wachtruimte, toilet en een overdekte fietsenstalling maken het nieuwe station van Delfzijl een aangename plek. Ook is er uitgebreid aandacht besteed aan de blindegeleidevoorzieningen. Gemeente Delfzijl vroeg Senza om een korte film te maken die het nieuwe stationsgebied en de hub promoot. Het filmpje is vertoond tijdens de officiële opening van het stationsgebied op donderdag 14 maart.

Voor het maken van de filmopnamen en de montage schakelden we Cool Shots Media in. Senza was verantwoordelijk voor de organisatie van de opnamen en we hebben de opnamen ter plekke begeleid. Om dit filmpje te kunnen realiseren, hebben we samengewerkt met drie figuranten, OV Bureau Groningen Drenthe, Qbuzz, Buurtbus Appingedam-Delfzijl, NS en Arriva.

Benieuwd geworden naar het filmpje? Bekijk het hier!