Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Projecten en campagnes

Soms zijn ze kort en intensief, soms duren ze enkele jaren: projecten of campagnes met een reeks van communicatiemomenten en –middelen. Er komt veel kijken bij dergelijke campagnes: communicatiemiddelen realiseren, evenementen organiseren, persaandacht genereren, maar ook regie voeren op de planning en het budget. Wij zorgen voor een strak campagnemanagement, zodat een project of campagne vlekkeloos verloopt en uw doelen worden behaald. De opdrachtgever ontzorgen, staat daarbij voor ons centraal.

Als er meerdere partners bij een project betrokken zijn, treden we op als verbindende schakel. We zorgen ervoor dat de partners dezelfde kant op blijven gaan en dat de signalen uit de omgeving bij de partners terechtkomen. Kortom, hoe uw project of campagne er ook uit ziet: we zijn nauwkeurig tot in de kleinste details, zonder ook maar een moment het grotere geheel uit het oog te verliezen.