Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Hub

Verspreid door Drenthe en Groningen liggen 55 hubs. Een hub is een knooppunt waar je van het ene naar het andere vervoermiddel over kunt stappen en waar je op een prettige manier even kunt wachten. Dat komt doordat er extra voorzieningen op een hub zijn. Denk aan een watertappunt, wifi of een kiosk. Maar ook andere voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, bibliotheek of boodschappenservice passen goed bij de hub.

Communicatieplan
De hubs in Drenthe en Groningen zijn nog vol in ontwikkeling. Om elke hub tot een succes te maken, moeten reizigers, ondernemers en lokale overheden op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de hub. Ook kunnen die groepen gestimuleerd worden om gebruik te maken van de hub of initiatieven op de hub te ontplooien. Het OV-bureau vroeg Senza om daarbij te helpen. We schreven een communicatieplan waarin staat beschreven op welke manier we de communicatie rondom de hubs het beste kunnen inrichten. Ook ondersteunen we bij de organisatie van startacties bij de hubs.