Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Verkeerswijzer Groningen

Verkeerswijzer Groningen is een initiatief van de gezamenlijke overheden in de provincie Groningen. Onder die naam organiseren zij verkeersveiligheidscampagnes en educatie-activiteiten om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen. Senza verzorgde deze campagnes jarenlang, in nauwe samenwerking met de politie.

Campagnes
Op basis van het werkplan van de politie en de landelijke campagnekalender van het Rijk, stelden we jaarlijks een campagneplanning op voor Verkeerswijzer Groningen. Zo ontstond een plan waar zowel landelijke als zelf ontwikkelde campagnes zijn opgenomen. De campagnes waren gericht op specifieke speerpunten, zoals rijden onder invloed of het niet dragen van een helm. Voor elke campagne stelden wij een plan op, in nauwe samenwerking met verschillende partners. Als het campagneplan was vastgesteld, verzorgden wij ook de uitvoering en het projectmanagement ervan.

Verkeerswijzer Groningen
Senza ondersteunde het Verkeer- en Vervoerberaad Groningen ook op andere manieren. Zo beheerden we de website en social media-kanalen en hielpen we mee met de interne en externe bekendmaking van Verkeerswijzer Groningen.