Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

24/7 je pakket afleveren of afhalen op een hub!

De pakketkluizen op de hub in Gieten, Rolde en Dieverbrug zijn niet te missen. De pakketwanden, met in totaal 58 lockers in verschillende formaten, zijn opvallend bestickerd. De pakketservice is 24/7 beschikbaar voor iedereen die iets wil afleveren of afhalen. Zo kunnen bijvoorbeeld ondernemers op ieder moment van de dag producten aan klanten leveren. En de ontvanger? Die haalt het pakket op wanneer het hem of haar uitkomt. Senza verzorgde in opdracht van de hubs de promotie van de pakketservice.

Een hub is een plek waar je kunt overstappen van het ene naar het andere vervoermiddel. Extra voorzieningen maken de hub tot een aangename plek. Denk aan WiFi, een watertappunt, een fijne (droge) plek om te zitten en nu dus op drie hubs ook pakketkluizen. Met die extra voorzieningen groeien hubs steeds meer uit tot een sociaal-economisch knooppunt van de wijk, het dorp of de regio.

Communicatieplan
Om de pakketservice bekend te maken onder inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden, stelden we bij Senza een communicatieplan op. We brachten in kaart welke partijen, instellingen en organisaties we bij de promotie moesten betrekken. Daarnaast bepaalden we de communicatieboodschap, de in te zetten middelen en planning. Het plan resulteerde in een mooie set van offline en online middelen: persberichtgeving, kopij voor betrokkenen, digitale schermen in bussen en adverteren via social media en Google. Ook ontwikkelden in samenwerking met het OV-bureau de video 'Maar hoe dan?!'. In de video legt een gebruiker van de kluizen uit hoe ze werken en wat het voordeel ervan is.