Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Aandacht voor veiligheid bij wegwerkzaamheden in Tynaarlo

De politie hield gisteren een leuke snelheidscontrole bij de nieuwe rotonde in Tynaarlo. Een leuke controle, kan dat? Ja zeker! De politie deelde namelijk geen bonnen uit aan wie te hard reed, maar gaf alleen een waarschuwing. En wie zich netjes aan de snelheid hield, kreeg een leuke beloning! De politie controleerde van ruim 200 weggebruikers de snelheid. 15 procent van hen reed te hard. De hoogst gemeten snelheid was 62 km/uur, terwijl de maximumsnelheid 30 km/uur is.

Senza organiseerde de actie in het kader van het project Samen wegwerken. Samen wegwerken is een initiatief van de drie noordelijke provincies, Rijkswaterstaat, de politie en het Openbaar Ministerie. Samen met brancheorganisaties Bouwend Nederland, MKB INFRA, CUMELA Nederland en TLN zetten ze zich in om de veiligheid bij wegwerkzaamheden te verbeteren. Meer weten over het project? Klik dan hier