Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

De nieuwe Verkeerskrant

Soms is het tijd voor verandering. Zo dacht het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) ook toen er dit najaar een nieuwe Verkeerskrant gemaakt moest worden. De krant verscheen deze keer online in plaats van op de deurmat. Dat was even wennen voor de lezer en voor ons betekende het ook wat. Senza maakt de Verkeerskrant al een aantal jaren in opdracht van het VVBD. Een online krant betekende andere teksten, een nieuwe opbouw, andere vormgeving, een nieuwe structuur en een andere aanpak. Maar een beetje verandering schrikt ons bij Senza niet af. Integendeel! 

De krant staat nog steeds boordevol informatie over verkeer en vervoer in de provincie Drenthe. Zo leest u meer over het laatste verkeersnieuws, krijgt u handige tips over het gebruik van een elektrische auto en leest u meer over de sierlijke muurschilderingen in de fietstunnel in Peizerwold. Nieuwsgierig? Bekijk de krant via www.verkeervervoerdrenthe.nl