Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Week van de Lieve Briefjes: van 22 tot en met 28 februari

Een lief briefje voor iemand schrijven. Voor de lieve buurvrouw, voor een goede vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Omdat het kan. Van zaterdag 22 tot en met vrijdag 28 februari is de Week van de lieve briefjes. Het doel van deze actie is om de inwoners van Groningen (en daarbuiten) met elkaar te verbinden.

Op zaterdag 22 februari is het startsein voor de lieve briefjes. Ze worden dan uitgedeeld in het centrum van de stad Groningen. Op maandagochtend 24 februari worden ze uitgedeeld bij het Hoofdstation in Groningen. Verder zijn de briefjes op allerlei locaties in de provincie Groningen beschikbaar. Denk aan bibliotheken, WIJ-vestigingen en scholen. Op de ene plek kun je een stapeltje briefjes ophalen en op de andere plek kun je lekker gaan zitten schrijven onder het genot van een kopje koffie of thee.

De Week van de lieve briefjes is het vervolg op het succes van de Dag van de lieve briefjes op 16 november 2018. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn. Dit jaar wordt de actie ondersteund door de gemeente Groningen, Biblionet Groningen, Qbuzz Groningen Drenthe en Senza Communicatie. De Lieve briefjes zijn ontworpen door drie verschillende illustratrices: Angélique Boter, Geertje van der Zijp en Sietske van der Meij. Alle partijen werken belangeloos mee aan de week.

Meedoen?

Wilt u de actie als organisatie steunen? Dat kan! Bijvoorbeeld door briefjes aan te vragen voor uw medewerkers. Zolang de voorraad strekt, kan dat gratis. Wilt u de kaartjes in een grote oplage in en buiten uw organisatie beschikbaar stellen? In dat geval kunt u een oplage van de kaartjes aanvragen tegen vergoeding van de kostprijs. 

Meer informatie over de lieve briefjes? Neem een kijkje op de website: www.weekvandelievebriefjes.nl of volg de Facebookpagina Week van de lieve briefjes!