Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Gronings Doortrappenseizoen bomvol activiteiten gestart

De dagen zijn langer en de zon schijnt weer vaker; ideaal om lekker te gaan fietsen. Door te fietsen blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Daarom organiseert Doortrappen Groningen de komende tijd allerhande gezellige fietsactiviteiten waar je ook nog iets van opsteekt. Samen met Huis voor de Sport Groningen, Fietsersbond en VeiligheidNL werkt Senza aan de uitvoering en promotie van Doortrappen in Groningen. Daar niet alleen trouwens;-)

Doortrappen Groningen helpt en stimuleert senioren om zo lang en veilig mogelijk te blijven fietsen. Het programma bestaat uit verschillende leuke en leerzame (fiets)activiteiten op allerlei plekken in Groningen. Denk aan groepsfietstochten, fietschecks, voorlichting over fietsspiegels of e-bikes, of een driewielfietsontdekdag. De activiteiten worden lokaal georganiseerd in nauwe samenwerking met gemeenten, beweeg- en sportcoaches, welzijnsinstellingen, verenigingen e.d. Inmiddels is de fietsagenda voor de komende weken aardig vol gepland. Zo zijn de eerste activiteiten al gestart in Ulrum en volgen er snel andere in Roodeschool en Onderdendam. Een greep uit de rest van de bomvolle agenda: op 6 april een groepsfietstocht in Harkstede, 11 april een Driewielfietsontdekdag in Stadskanaal, 13 april een hele Doortrappendag in Bedum, 18 april een Fietscheck & Fietsspiegels in Appingedam, op 22 april een heel bijzondere fietstocht in Delfzijl, op 9 mei een groepsfietstocht in Coendersborg…

Toolbox

Een volledig overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.doortrappengroningen.nl. Geïnteresseerden kunnen zich daar ook meteen aanmelden. Alle betrokken partijen bij Doortrappen Groningen hebben via de website ook toegang tot een online toolbox, waarin ze voor alle activiteiten sjabonen vinden voor de promotiematerialen die ze zelf op maat kunnen maken. Ze vinden er ook templates voor redactionele content en persberichten. Vanuit Senza is er hulp en ondersteuning bij het gebruik van de materialen. En ondertussen werken wij ook druk aan de overkoepelende promotieactiviteiten.