Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Klaar met 2023

Zo, wij zijn klaar. De Top 2000-stemlijstjes zijn ingeleverd en de kerstverlichting hangt: 2023 is bijna ten einde. Het was een mooi jaar bomvol mooie opdrachten en leuke gebeurtenissen die we graag met jullie delen! We deelden ze ook in onze e-nieuwsbrief van 21 december. 

Een greep uit alle projecten

Dit jaar werkten we aan heel veel verschillende opdrachten. Naast de campagnes die we hebben uitgevoerd, ontwikkelden we verschillende (gedrags)interventies. Zo bevorderden we bijvoorbeeld veilig inhaalgedrag op de Mensumaweg (een 60 kilometerweg in de provincie Groningen) en organiseerden we een fietslicht-reparatie-actie op een ISK in Emmen. Ook schreven we verhalen over inspirerende ontwikkelingen bij Sweco.

We organiseerden in Drenthe de MONO Zakelijk campagne, waarin inmiddels alle Drentse gemeenten, maar ook Univé, RTV Drenthe en ReclameDeal al MONO- ambassadeur zijn. Na de Noordelijke Promotiedagen van afgelopen najaar staan de volgende bedrijven alweer in de wacht om ambassadeur te worden en zo MONO-rijden binnen hun organisatie de norm te maken.

Ondertussen organiseerden we ook de verkiezing “De beste Doortrapper van Drenthe”. En in Groningen stimuleerden we fietsers om op een veilige plek de drukke N361 over te steken. Voor Nationaal Coördinator Groningen ontwikkelden we een strategie voor communicatie richting kinderen en jongeren in het Groningse versterkingsgebied. En voor Provincie Groningen, Provincie Drenthe en het OV-bureau realiseerden we een promotiecampagne voor de nachtbus.

We deden dit natuurlijk niet alleen: dank aan al onze partners voor de fijne samenwerking!

Senza inside 
En wat gebeurde binnen Senza? Dominique rondde haar onderzoeksstage bij ons af, Annemee liep stage en bleef de hele zomer bij ons werken en het team werd uitgebreid naar vier met de komst van Marloes. Ook delen we sinds deze zomer ons pand met de mannen van Kwinkslag.
Verder zitten wij er deze winter warmpjes bij, want ons pand is verduurzaamd! De steigers zijn inmiddels verdwenen en we zijn ramen met dubbel glas rijker. Nu komend voorjaar alleen nog een mooi nieuw geveltuintje aanleggen...

En het állerleukste is natuurlijk dat Senza in 2024, 20 jaar bestaat. Feest dus!

Love leather;-)
En verder in 2024? Januari begint direct al goed met de Week van de Lieve Briefjes, die wij mede organiseren. Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari roepen we iedereen op iets liefs te schrijven voor een ander. De speciale Lieve Briefjes zijn op heel veel verschillende plekken in Nederland af te halen, maar de ansichtkaartjes kunnen ook online besteld worden. Wie stuur jij een lief briefje?
Daarnaast organiseren wij samen met Veilig Verkeer Nederland een stand op Dé Noordelijke Motorbeurs, op 20 en 21 januari, om met bezoekers te praten over veilig (motor)rijgedrag en risico’s in het verkeer. Zien we je daar?

Foto: Albert Hidding