Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Motors kiek'n op de Noordelijke Motorbeurs Assen

Motorried’n is mooi! Tenminste, als het ook veilig is. Daarom ging de politie tijdens de Noordelijke Motorbeurs in Assen in gesprek over veilig motorrijden. De politie deed dat op 17, 18 en 19 januari in Expo Assen onder het motto ‘Samen richting Nul verkeersslachtoffers’. Senza werd ingeschakeld om te helpen bij de organisatie.  

We zorgen voor een mooi gevulde stand waarbij het thema anticiperen in het verkeer centraal stond. Bezoekers konden onder andere plaatsnemen in een rijsimulator om te ervaren hoe belangrijk anticiperen in het verkeer is. Wie kans wilde maken op mooie prijzen, waaronder een complete voorjaarscheck voor de motor, kon meedoen aan een prijsvraag. We kleedden de stand ook aan met een politiemotor, lasergun en voorlichtingsmateriaal van Samen richting Nul verkeersslachtoffers, waaronder een flyer. Op de flyer staan zeven handige tips om veilig op pad te gaan met de motor. Tot slot zorgden we er natuurlijk ook voor dat praktische zaken zoals de opbouw, lunch en standbemanning in goede banen werd geleid.