Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Oh kom er eens kijken bij de nieuwe rotonde in Tynaarlo

Het was een week of drie geleden toen provincie Drenthe ons inschakelde. Een nieuwe rotonde in Tynaarlo zou op donderdagmiddag 5 december geopend worden en ze konden wel wat hulp gebruiken bij de organisatie- en communicatiewerkzaamheden. We hadden niet veel tijd, dus dat betekende: in actie!

Zo’n organisatieklus begint natuurlijk met een actielijst. Daarin staat precies beschreven wat er moet gebeuren en wat prioriteit heeft. Die acties varieerden dit keer van het maken van uitnodigingen tot aan het bestellen van gebak en chocoladeletters en een bordje ter onthulling. Van het maken van een draaiboek tot aan het afstemmen van de communicatie. Uiteindelijk resulteerde dat op 5 december in openingsactie die vlekkeloos verliep, met veel blije aanwezigen.

Nieuwe rotonde
De nieuwe rotonde werd geopend door gedeputeerde Cees Bijl van de provincie Drenthe, wethouder Henk Lammers van de gemeente Tynaarlo en Sven Matthijssen en Wessel Lampe. Gezamenlijk onthulden ze een bordje met de namen van de vijf jongens die in 2013 meer dan 1.000 handtekeningen verzamelden om voor een veilige oversteek te zorgen.