Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Volop genieten van de zomer met de n8bus

Het is zomer en dat betekent: lekker dansen op een festival tot in de vroege uurtjes of urenlang met vrienden bijpraten op het terras. Maar hoe kom je daarna weer veilig thuis? Rijden onder invloed kan natuurlijk niet. Gelukkig is er een oplossing: de nachtbus! Van en naar het hoofdstation in Groningen en Prinsenplein in Meppel rijden er verschillende nachtbussen. In opdracht van Verkeerswijzer Groningen, provincie Drenthe en OV-bureau Groningen Drenthe organiseerden wij een zomerse versie van de nachtbuscampagne.

In het najaar van 2023 vroegen Verkeerswijzer Groningen, provincie Drenthe en OV-bureau Groningen Drenthe aan ons om de nachtbussen in Groningen en Drenthe te promoten. Samen met Studio Plakband ontwikkelden wij een campagne onder het mom ‘Pak de n8bus’. Om de naamsbekendheid te vergroten en de nachtbus ook in de regio Meppel onder de aandacht te brengen, kregen wij afgelopen voorjaar de opdracht om de eerste nachtbuscampagne te vertalen naar een vrolijke, zomerse versie.  

Ontwikkeling campagnematerialen
Net als vorig jaar werkten wij weer samen met Studio Plakband voor het creëren van het creatieve concept en de ontwikkeling van de promotiematerialen. Zo maakten zij uitingen voor de socialmediacampagne, radiocommercials voor RTV Drenthe en Spotify, posters voor buitenborden en digitale schermen. Wij verzorgden de kopij, inkoop van de media en de plaatsing van de online inzet. En we schakelden veelvuldig met onze drie opdrachtgevers.

In augustus 2024 is de campagne op verschillende plekken te zien in Groningen en Drenthe, zoals op borden langs de weg, digitale schermen, schermen in bussen van Qbuzz en op social media. Meer weten over deze campagne? Kijk dan op www.n8bus.nl.