Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Week van de lieve briefjes 2021: doe je mee?

Een lief briefje voor iemand schrijven. Voor de lieve buurvrouw, voor een vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Omdat het kan. Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 januari 2021 is het weer zo ver: de Week van de lieve briefjes. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.
 
Het doel van de Week van de lieve briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. En daarom willen we briefjes verspreiden door het hele land. Want wie wordt er nou niet blij van een lief briefje? Om de briefjes op zoveel mogelijk plekken te krijgen, kunnen we jouw hulp gebruiken. Wil jij of jouw organisatie met ons samenwerken? Of heb je goede ideeën voor de Week van de lieve briefjes? Laat het weten in een mail naar info@weekvandelievebriefjes.nl. Wil je een financiële bijdrage leveren? Daar worden we natuurlijk ook erg blij van!
 
Lief briefje ontwerpen
Om een lief briefje te kunnen verspreiden, moet er eerst natuurlijk een lief briefje worden gemaakt. Daarvoor zijn we op zoek naar ontwerpers! Maak jij hét lieve briefje van 2021? Stuur jouw ontwerp vóór maandag 16 november op naar info@weekvandelievebriefjes.nl en wie weet wordt jouw briefje uitgekozen om te worden verspreid door het hele land. Klik hier voor meer informatie over de ontwerpwedstrijd.