Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Tracks: een training die je móét ervaren

Tracks; een training die je móét ervaren! Hè? Wat? Waar? De drie noordelijke provincies bieden sinds kort een vernieuwde rijvaardigheidstraining aan in Noord-Nederland. Bedoeld voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Bijvoorbeeld voor wie wat zekerder wil worden achter het stuur. Maar wie denkt al een topcoureur te zijn, wordt ook uitgedaagd om mee te doen! De provincies waren opzoek naar een toffe naam, huisstijl, website en nog meer promotiemiddelen. Laat dat maar aan Senza over!
 
Voorheen konden jongeren in Noord-Nederland bij diverse aanbieders rijvaardigheidstrainingen volgen. Onder andere bij ‘Trials’, maar dat programma stopte eind 2019. De drie noordelijke provincies besloten de handen ineen te slaan en één rijvaardigheidstraining in heel Noord-Nederland aan te bieden.
 
Tracks: Try it, test it, prove it
Bij Senza bedachten we de naam ‘Tracks’, en de pay-off ‘Try it, test it, prove it’. Samen met Van der Let & Partners ontwikkelden we een huisstijl en een website. Ook maakten we verschillende middelen ter promotie van Tracks, zoals een flyer, een poster, een krantenadvertentie en social media-uitingen. Met de jongens van The Brandwagon maakten we een toffe promotievideo voor op de website en foto’s om te gebruiken in de middelen. Wil je meer weten over de middelen die we maakten? Klik dan hier.
 
Een training die je móét ervaren
Tijdens Tracks ervaren jongeren hoe ze het beste kunnen handelen in verschillende verkeerssituaties, zoals het maken van een noodstop. Ook krijgen ze handige tips over rijtechnieken en maken ze een rit in een vrachtwagen om te ervaren hoe lastig het is om in zo’n groot voertuig te rijden. Op dit moment wordt Tracks aangeboden op het terrein van DIBO Emmen en het VEC in Drachten. Naar verwachting wordt het in het voorjaar van 2021 ook in Groningen aangeboden. Andere rijschoolhouders in de drie provincies krijgen ook de mogelijkheid om de training aan te bieden.