Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Hedwig Dijkstra

"Halverwege 2015 mocht ik voor het eerst kennismaken met de ‘bureau-kant’ van het communicatievak: Ik kreeg de mogelijkheid om bij Senza mijn afstudeerscriptie te schrijven. Na een geslaagde afstudeerperiode ben ik bij Senza blijven werken. Eerst parttime naast mijn master en sinds ik ook daarvan het papiertje in handen heb, als ‘echte baan’ vier dagen per week.

Sinds ik voor het eerst bij Senza naar binnen stapte heb ik al mee kunnen werken aan veel leuke projecten. Campagnes, strategieën, communicatiemiddelen, teksten... de afwisseling is enorm bij Senza. En dat is maar goed ook, want effectieve communicatie is altijd anders. Er is immers geen wonderformule voor hoe je een positieve attitude creëert of voor hoe je gedrag verandert. Elke situatie is uniek en goed nadenken over hoe je een boodschap vormgeeft en verspreidt, is daarom essentieel.

Goede communicatie is dan ook niet iets wat ‘er nog even bij komt’. Het is in de meeste situaties juist van cruciaal belang. Communicatie kan dingen teweeg brengen, kan zorgen voor de juiste beeldvorming, kan mensen in beweging zetten. De maatschappelijke thema’s waarbinnen Senza werkt, vergroten de noodzaak van die communicatie nog meer. Reden genoeg dus, om elke dag enthousiast met de klussen van Senza aan de slag te gaan!"