Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Motorbeurs

Ieder jaar vindt in januari in het Noorden van het land de motorbeurs plaats. Politie Noord-Nederland is sinds 2011 aanwezig bij deze beurs om motorrijders handige tips te geven over veilig motorrijden. Dat is, met het voorjaar in het vooruitzicht, extra belangrijk. Senza hielp de politie meermaals bij de organisatie van hun deelname aan de beurs.

Motorbeurs Groningen

In 2011 deden we dat voor het eerst. De drie Noordelijke politiekorpsen stonden toen voor het eerst gezamenlijk op de motorbeurs in Groningen. Deelname van de motorbeurs was in dat jaar onderdeel van het jaarlijkse 'werkplan communicatie verkeershandhaving', dat wij opstelden en uitvoerden in opdracht van Regiopolitie Groningen. 

Noordelijke Motorbeurs Assen

De laatste keer was recent: in januari 2018. De politie greep toen de Noordelijke Motorbeurs in de TT hall in Assen aan om aandacht te vragen voor veilig motorrijden. Ze deed dat samen met het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe onder het motto ‘Samen richting Nul verkeersslachtoffers!’.

Organisatie beursdeelname

Senza hielp bij de organisatie van de beursdeelname. We zorgden er onder andere voor dat de stand gevuld was met speciale rolbanners, beachvlaggen en posters van Samen richting Nul verkeersslachtoffers! Daarnaast zorgden we voor een handige weggever die motorrijders meekregen na een bezoek aan de stand. Verder regelden we ook dat praktische zaken zoals de opbouw, lunch en standbemanning in goede banen werden geleid. Tot slot organiseerden we een prijsvraag. Bij de stand van de politie stond een paspop met motorkleding aan. Bezoekers werden uitgedaagd goed te kijken wat er niet veilig was aan de kleding. De winnaar won een volledige voorjaarscheck voor de motor!