Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Motorbeurs

Ieder jaar vindt in januari in het Noorden van het land de motorbeurs plaats. Politie Noord-Nederland is sinds 2011 aanwezig bij deze beurs om motorrijders handige tips te geven over veilig motorrijden. Dat is, met het voorjaar in het vooruitzicht, extra belangrijk. Senza hielp de politie meermaals bij de organisatie van hun deelname aan de beurs.

Motorbeurs Groningen

In 2011 deden we dat voor het eerst. De drie Noordelijke politiekorpsen stonden toen voor het eerst gezamenlijk op de motorbeurs in Groningen. Deelname van de motorbeurs was in dat jaar onderdeel van het jaarlijkse 'werkplan communicatie verkeershandhaving', dat wij opstelden en uitvoerden in opdracht van Regiopolitie Groningen. 

Noordelijke Motorbeurs Assen

De laatste keer was recent: in januari 2020. De politie greep toen de Noordelijke Motorbeurs in de TT hall in Assen aan om aandacht te vragen voor veilig motorrijden. Ze deed dat samen met het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe onder het motto ‘Samen richting Nul verkeersslachtoffers!’.

Organisatie beursdeelname

Senza hielp bij de organisatie van de beursdeelname. We zorgen voor een mooi gevulde stand waarbij het thema anticiperen in het verkeer centraal stond. Bezoekers konden onder andere plaatsnemen in een rijsimulator om te ervaren hoe belangrijk anticiperen in het verkeer is. Wie kans wilde maken op mooie prijzen, waaronder een complete voorjaarscheck voor de motor, kon meedoen aan een prijsvraag. We kleedden de stand ook aan met een politiemotor, lasergun en voorlichtingsmateriaal van Samen richting Nul verkeersslachtoffers, waaronder een flyer. Op de flyer staan zeven handige tips om veilig op pad te gaan met de motor. Tot slot zorgden we er natuurlijk ook voor dat praktische zaken zoals de opbouw, lunch en standbemanning in goede banen werd geleid.